Mina tre dagar förra veckan...

Åååååh, ljuva liv! Mina tre lediga dagar förra veckan var synnerligen njutbara. Egentligen, bara att slippa klä på sig om man inte vill är njutbart i sig. Naturligtvis klädde jag på mig och gick ut i solen, men jag var inte tvungen och sånt njuter jag av. Jag njuter också av att få sova så länge jag vill. Även om jag vaknar klockan 8 och är pigg som en lärka, så njuter jag av att få vakna utan att väckarklockan vrålar ut sin Arabiska Disco, som jag har som väckningssignal.

Vilse var här och fixade iTunes. Eller egentligen behövde Vilse bara visa sig, så bugade sig iTunes i ödmjukhet och började fungera igen. Vilse är ett datasnille. iTunes är något att njuta av. Hur kan man leva utan musik? Det går inte. Det är ju nästan som att leva utan luft.

Tre dagar var jag ledig och jag njöt i fulla drag. Det bästa var nog den lååååånga lunchen med M från nu. Det tog säkert tre timmar. Och om jag hade hittat den nödvändiga sladden för att kunna ladda upp bilden på den gudimliga chokladtårtan vi åt till dessert, så hade ni fått se den i all sin härlighet. Den var nästan bättre än sex. Men bara nästan. Jag hittar inte sladden.

Igår köpte jag en cykel. För fem hundra buckareller fick jag en skitful cykel som har både karaktär och charm. Och den fungerar, för det har jag testat. Cykeln fanns i Storvreta, så jag passade på att träffa Mystiske Magnus när jag ändå var där. Han hjälpte mig att inte åka vilse i Storbyn, där ingen normal Honung hittar och sen fick jag mat. Vi var överens om att båda vill hångla, men inte med varandra. Jag är en Gudinna och jag väljer noga vem jag ska hångla med. Jag är varken desperat eller bitter, men lusten finns där. Och jag passar på att njuta av att jag vill. Det har funnits tider i livet då jag inte ville någonting - varken det ena eller det andra. Så jag njuter av suget i blodet.

Fördelen med att vara en Gudinna är att saker kommer till en när man behöver dem. Jag fick cykeln hemkörd till min dörr. Jag bad inte om det utan räknade kallt med att jag skulle ta med den på tåget och betala för att få ha den på tåget och sedan cykla hem den från tåget sent på kvällen och frysa ihjäl medan jag trampade. Men när någon erbjuder sig att köra hem den åt en så säger man givetvis ja. Och tackar så himla mycket. Så jag sa ja och tackade så mycket.

Vad har någon gjort för dig på sistone som gjort ditt liv enklare?

Jag tänker nog lägga mig nu och läsa i min bok som handlar om kärlekens energi. Jag tänker tala om för er vad jag tycker när jag läst klart den. Det är en självhjälpsbok. Jag läser mycket sånt nuförtiden, för att stärka min nya identitet som Gudinna och kvinna och individ.  Man är aldrig fullärd och man utveckls hela tiden och man blir starkare.

Njut av det. Och tänk inte för mycket. Lev!

Er Egen Honung - Gudinna inne i ett flow på en syrénlila cykel.

-Nobody puts Baby in a cornerKommentarer
Postat av: Nova-Johanna

Du var värd allt från den lediga da´n till den "nya" fula cykeln hjärtat <3<3<3

Bloggandet är ditt "kall" i livet Honung =)

2009-03-30 @ 00:26:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0